În aprilie 2016 se deschide în Budapesta, pe drumul Fogarasi, în parcarea Magazinului TESCO, noul centru de instalaţie de spălătorie auto self-service al brandului  DiBO , modelul DiBO 2000, cu 8 staţii de spălare, care vor dispune de toate funcţiile posibile, existente.

Sistemul mecanic cu 8 staţii de spălare, modelul DiBO 2000 dispune de toate tipurile de servicii posibile, existente în prezent pe piaţă. Sistemul oferă clienţilor o varietate de programe de cosmetică auto de calitate pe lângă programele obişnuite de spălare cu şampon cu presiune înaltă şi aplicare a substanţei de ceară pentru protejare, precum:

  • Program de dizolvare insecte cu presiune înaltă pentru îndepărtarea eficientă a rămăşiţelor de insecte
  • Program de baie de spumă pentru o cosmetizare mai spectaculoasă şi mai eficientă a autovehiculului
  • Program de spălare cu perii cu flux de lichid extrem (14 litri/minut) pentru o spălare extrem de eficientă, fără zgârieturi.
  • Program de clătire fără pete pentru păstrarea pe o perioadă îndelungată a efectului de curat

La instalaţiile DiBO  configuraţiile mecanice dispun de funcţiile obişnuite de management de la distanţă, care asigură funcţionarea controlată şi fără cusuri a unităţii, fără limite geogafrice. Fiecare staţie de spălare este prevăzută cu un set de pompe robuste şi rezistente, care garantează o presiune de funcţionare de 125 bari şi un flux de lichid de 14,4 litri/minut pentru o udare sporită, unică în ţara noastră.

Pentru o atracţie vizuală caracteristică şi de calitate, întreaga instalaţie a fost acoperită cu structură prefabricată, care a fost completată cu elemente decor compozite. Clienţilor le sunt puse la dispoziţie un număr de 6 staţii de aspiratoare cu autoservire.

Leave a Reply