În martie 2016 s-a deschis noua instalaţie de spălătorie auto self-service al brandului  DiBO , modelul DiBO 2000 , în zona apropriată a Budapestei, pe drumul care duce la Aeroport şi în imediata vecinătate a celui mai mare centru comercial din Vecsés.

Sistemul mecanic  cu 4 staţii de spălare al spălătoriei auto self-service modelul DiBO 2000 dispune de toate tipurile de servicii posibile, existente în prezent pe piaţă. Sistemul oferă clienţilor o varietate de programe de cosmetică auto de calitate, pe lângă programele obişnuite de spălare cu şampon cu presiune înaltă şi aplicare a substanţei de ceară pentru protejare, precum:

  • Program de dizolvare insecte cu presiune înaltă pentru îndepărtarea eficientă a rămăşiţelor de insecte
  • Program de baie de spumă pentru o cosmetizare mai spectaculoasă şi mai eficientă a autovehiculului
  • Program de spălare cu perii cu flux de lichid extrem (14 litri/minut) pentru o spălare extrem de eficientă, fără zgârieturi.
  • Program de clătire fără pete pentru păstrarea pe o perioadă îndelungată a efectului de curat

La instalaţiile DiBO  configuraţiile mecanice dispun de funcţiile obişnuite de management de la distanţă, care asigură funcţionarea controlată şi fără cusuri a unităţii, fără limite geogafrice. Fiecare staţie de spălare este prevăzută cu un set de pompe robuste şi rezistente, care garantează o presiune de funcţionare de 125 bari şi un flux de lichid de 14,4 litri/minut pentru o udare sporită, unică în ţara noastră.

Soluţia exigentă şi unică de construire a structurii, aşa cum se vede şi în imagine, se datorează atenţiei şi acurateţei proprietarului.

Leave a Reply